Hiperaktivnost kod mladih sportaša

rijekapsihologijeKoji su simptomi hiperaktivnosti kod mladih sportaša? Kako pristupiti djeci sa simptomima hiperaktivnosti? Kad nastaje i koliko je često? Kako se može tretirati? Odgovore na ova i još neka pitanja s kojima se treneri susreću u radu s djecom dobit ćete na predavanju koje će se održati u ponedjeljak, 16.02. u 11h, u prostorijama Riječkog sportskog saveza, Verdijeva 11/III, Rijeka . Predavač je sportski psiholog, Anđelko Botica, koji ima preko 10 godina iskustva u radu sa sportašima svih dobnih uzrasta. Svi ste dobrodošli!

Sviđa vam se članak? Podijelite ga s drugima!

Pinterest

Ostavite komentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Matej Fiškuš

Zainteresiran za područje sportske psihologije, a poglavito teme poput mentalne čvrstoće, upravljanja stresom i motivacije sportaša. Rekreativno se bavim plivanjem i igram mali nogomet, a obožavam pratiti tenis. Životni moto: "Nulla dies sine linea" - Nijedan dan bez poteza.


Kategorije članaka

Newsletter

Ispunite formu, preplatite se i primajte naš mjesečni newsletter sa pregledom najnovijih članaka i obavijesti!

Društvene mreže

Potražite nas na Facebooku.