Proizvodi

Individualni program psihološke pripreme

Kontaktirajte nas ako su Vam naši savjeti korisni!
Nudimo Vam individualni mentalni program dizajniran samo za Vas.
Mi smo stručnjaci u navedenim područjima, ali možete zatražiti bilo kakvu vrstu mentalnog programa.

usluge

Mini psihološka priprema trenera prije utakmice (kliknite na naslov za preuzimanje).

onlinetest_Testiranje sportaša pomoću Multidimenzionalnog upitnika sportske izvrsnosti – MUSI. Za pristup upitniku kliknite ovdje (ili na sliku lijevo). Upitnik mjeri specifične dimenzije kod sportaša: energija, kognitivna i somatska anksioznost, mentalna čvrstoća i adekvatna koncentracija. Nakon što riješite upitnik možete dobiti rezultate i objašnjenje profila po cijeni od 400,00 kuna.

 

Prezentacija – Kako djecu osloboditi treme u sportu – ovo je prezentacija koja je korištena u online predavanju/webinaru održanom u utorak, 23. rujna 2014. godine. Ako želite, možete pogledati i snimku predavanja na youtube-u. Još jednom hvala svima koji su sudjelovali.

Ovdje možete preuzeti 2. webinar – “Kako se pravilno koncentrirati“. U nastavku je snimka online predavanja (webinara) održanog u ponedjeljak, 20. listopada u 19h. Predavač je bio Anđelko Botica, sportski psiholog čije podatke za kontakt možete vidjeti u nastavku. Hvala svima koji su sudjelovali. Radujemo se sljedećem druženju.

U trećem webinaru cilj je bio objasniti koji je smisao psihološke pripreme sportaša. Pogledajte kratak prikaz nekih tehnika koje možete koristiti kao i konkretna pitanja koja su sudionici webinara postavili na kraju predavanja. Cijeli webinar možete pogledati u nastavku, a prezentaciju za 3. webinar možete preuzeti ovdje.


Kategorije članaka

Newsletter

Ispunite formu, preplatite se i primajte naš mjesečni newsletter sa pregledom najnovijih članaka i obavijesti!

Društvene mreže

Potražite nas na Facebooku.